Μηνύματα από όσους ξέχασαν να πεθάνουν

 

από: http://leninreloaded.blogspot.gr

Προς «συντρόφους»: Λυπούμεθα ειλικρινώς που δεν πεθάναμε εντελώς να δει επιτέλους άσπρη μέρα η Αριστερά σας στην Ελλάδα και διεθνώς, μέσω της επανάστασης των δημοσιοσχετιστών.

Κατανοούμε τον εκνευρισμό σας παρά το γεγονός ότι η επιθυμία σας, και να υλοποιούνταν, δεν θα σας βοηθούσε στο παραμικρό, όπως αποκαλύπτουν οι αριθμοί, που τόσο ολοκληρωτικά λατρέψατε (κι αυτοί σας πρόδωσαν, οι άθλιοι!)

Σας ευχόμεθα καλή τύχη τώρα που όλα τα επιχειρήματά σας εναντίον μας θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας απ’ την γηραιότερη και εμπειρότερη υμών αστική πουτάνα που λέγεται Μπένι για να σας τρομοκρατήσουν σε συγκυβέρνηση ολικού ξεβρακώματος.

Αν θέλετε να πάμε σε τρίτο γύρο εκλογών παίζοντας το ΚΚΕ με ένα μήνα και βάλε καθυστέρηση (και αφού το σκυλολοιδωρήσατε για αυτό που σκέφτεστε να κάνετε), και υφιστάμενοι τις ανάλογες τιμωρητικές εκλογικές συνέπειες για την «ανευθυνότητα» μπροστά στην ανάγκη «διακυβέρνησης» της ταξικής κόλασης, κανένα πρόβλημα από μας.

Καλωσήλθατε στον εκλογισμό!

Τέλος, σας συγχαίρουμε ολόθερμα για την συνέπεια με την οποία, αφού μετατρέψατε τον «αντιπολιτευτικό κινηματισμό» των πλατειών σε «αριστερό κυβερνητισμό» μόλις μυριστήκατε κάλπη, επιχειρείτε να τον ξαναμετατρέψετε τώρα σε «αντιπολιτευτικό κινηματισμό» μόνο και μόνο επειδή η κακούργα η κάλπη μοίρασε χυλόπιτα.

Όποιος παραμένει τόσο βαθιά νυχτωμένος ώστε να μην έχει ακόμα καταλάβει με τι υποστάθμης άτομα έμπλεξε και σας ακολουθήσει, αξίζει να σας κάνει παρέα επ’ άπειρον. Bye.

Προς Μπένι: Είσαι μεγάλη πουτάνα χοντρέ. Τίποτε άλλο. Και εκδικητικιά. Α πα πα πα.

Προς Σαμαράν: Τι να διαλέξετε τώρα; Την δυσαρέσκειαν της Ευρώπης με τρίτας εκλογάς ή την ειλικρίνειαν και ωριμότηταν μιας κυβέρνησης φασιστικής συνεργασίας με την Χ.Α; Η Μέρκελ τι λέει;  Πάρ’τε την τηλέφωνο.

Προς φασίστες: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, κόπροι. Βιάζεστε, ε, βοθρολύματα των αστών; Κατουρήθηκες απ’ τη χαρά ρε άλαιμε κομπλεξικέ, πουτανόσπορε των ταγματασφαλιτών; Γυάλισε το μάτι σου; Ξέρεις πόσα κονσερβοκούτια έχει η Ελλάδα; Πολλά. Και από πίσω σου, χέστη, δεν έχεις εργάτες. Φοβισμένα και συμπλεγματικά ανθρωπάκια έχεις. Και θα την καταλάβεις τη διαφορά, στο εγγυώμαι.

Προς αληθινούς συντρόφους: Χάρηκα το ήρεμο χαμόγελό σας. Το ξέρω πως το ξέρετε πως αύριο θα ‘ρθουν να μας σκοτώσουν, όπως λέει και ο ποιητής. Λεκτικά και σωματικά. Αλλά είμαστε ήδη πέρα από το φόβο και πέρα απ’ την ελπίδα. Ίσως είχε δίκαιο ο Borat-for-rent. Ίσως είμαστε ήδη νεκροί. Ίσως οι μόνοι που έμειναν ζωντανοί πια.

πηγή: http://tinyurl.com/cpnlb2g

.